Zelf vuur maken (zonder aansteker), welk kind wil dat nou niet? Bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug is het mogelijk.
Zelf vuur maken (zonder aansteker), welk kind wil dat nou niet? Bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug is het mogelijk. (Foto: Staatsbosbeheer)

Boskindmiddag Salland

Nijverdal - BosKind is kinderen de ruimte en de vrijheid laten ervaren van het bos. Kinderen in het bos zijn vrij om te ontdekken, spelend te leren en de verbinding te voelen met de natuur. We gaan een middag leven als in de Oertijd en zoals de natuurvolkeren van nu nog steeds dagelijks doen. Dat doen we op donderdag 21 en woensdag 27 februari en maandag 29 april. De kosten zijn 18 euro voor ieder kind van 6 tot en met 12 jaar.
Om 13.00 uur verzamelen we rondom het vuur bij de BosKind-setting, bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. We gaan samen glutenvrije pannenkoeken eten en wat drinken, zelf vuur maken, zonder aansteker! Hiermee kun je een 'Vuurmeester-Diploma' verdienen. We gaan lekker struinen in het bos en nog veel meer leuke dingen doen.

Praktisch: Kleed je kind goed warm aan (op het weer) en trek het stevige schoenen aan.

Meer berichten