Een deel van de springselectie van Fysion.
Een deel van de springselectie van Fysion. (Foto: Fysion)

Mooie resultaten Springselectie Fysion op NK Microteamgym

door Fysion
Nijverdal/Heerenveen - De springselectie van Fysion reisde zaterdag 2 februari met vier teams af naar Heerenveen. Hier werd het Nederlands Kampioenschap microteamgym gehouden, waar de deelnemers op trampoline en airtrack hun series op muziek aan de jury mochten laten zien.

In de ochtend was het de beurt aan het junioren dames en junior heren team in de C lijn. Het dames team bestaande uit Lianne Deijk, Yinthe Huisman en Imke Kamerling sprongen op zowel minitrampoline als airtrack zeer mooie series en kunnen trots zijn op wat ze samen hebben laten zien. Helaas heeft Imke tijdens de wedstrijd een blessure opgelopen. Het heren team bestaande uit Noud van Aartsen, Martijn van den Berg, Sem Aalderink en Rowan van der Heide sprongen een heel stabiele wedstrijd. Aan het einde van de ochtend resulteerde dit erin dat de heren zich Nederlands kampioen mogen noemen.

In de middag was het de beurt aan de jeugd dames die mee deden in de C lijn en de junioren dames die uitkwamen in de B lijn. Het jeugd team bestaande uit Nalani Musters, Yara op den Dries, Ceylin Dükel en Marit Pultrum lieten zien dat ze hun zenuwen deze keer goed de baas konden zijn. Ze sprongen allemaal een super wedstrijd en behaalden een dik verdiende maar zure vierde plek. Het junioren dames team bestaande uit Meike Jellema, Marly van Egmond, Lise Rutgers en Fleur Broens kwamen uit in de B-lijn en hadden flinke tegenstanders in dit niveau.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden