Snertwandeling en middag over zorg voor leden KBO

Nijverdal - Omdat de wandeltocht van de KBO op 8 januari door de weersomstandigheden niet doorging, houden ze nu 12 februari de snertwandeltocht. Let op: deze keer vertrekken ze bij De Hoge Es en dus niet vanaf De Zweef! Opgeven is niet nodig, vanaf 13.30 staat de koffie klaar, ze vertrekken om 14.00 uur.

Later begint vandaag
De veranderingen in de zorg zijn een feit. Of we deze nieuwe wetten en bezuinigingen nu leuk vinden of niet. Veel ouderenvoorzieningen zijn verdwenen. Dit kunnen we jammer vinden, maar we kunnen ook kijken naar de mogelijkheden die deze veranderingen bieden. Mensen hebben nu meer mogelijkheden zelf de regie over hun leven te houden en oplossingen te zoeken voor het leven dat ze nu hebben en graag willen houden. Dat roept natuurlijk wel vragen op. Vragen waar leden met elkaar over kunnen spreken tijdens een bijeenkomst die de KBO, samen met de PCOB, houdt op donderdag 14 februari. De bijeenkomst vindt plaats in het clubgebouw van De Zweef, aan de Koersendijk, vanaf 14.00 uur. Voor iedereen staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers klaar.
Voor alle activiteiten van de KBO geldt: ook niet-leden zijn van harte welkom. Kom vrijblijvend kennismaken met de KBO en hun activiteiten. Meer informatie over de KBO geeft Jan Woertman (voorzitter) via 0548-615361.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden