Jordan Roy geeft een geweldige vertolking van de muziek van de te vroeg overleden George Michael. Foto: Mark van Velsen Photography.
Jordan Roy geeft een geweldige vertolking van de muziek van de te vroeg overleden George Michael. Foto: Mark van Velsen Photography. (Foto: Mark van Velsen Photography)

Jordan Roy brengt een muzikaal eerbetoon

Nijverdal - Op Eerste Kerstdag 2016 overleed een van de meest kleurrijke en succesvolle popsterren uit de Britse muziekgeschiedenis: George Michael. Zanger en entertainer Jordan Roy, bekend van zijn deelname aan 'The Voice Of Holland', brengt met zijn voorstelling 'Freedom' een muzikaal eerbetoon aan de helaas veel te vroeg overleden George Michael. De man met de fantastische stem en geweldige podiumpresentatie. Kwaliteiten waar Jordan Roy ook over beschikt. Op zaterdag 9 februari staat Jordan met zijn meesterlijke vertolking van het repertoire van George Michael in het ZINiN Theater.

Wham!
In Freedom komen niet alleen indrukwekkende solohits, maar ook superhits die George Michael scoorde met 'Wham!' voorbij. Jordan Roy neemt de bezoekers mee door de prachtige, gevarieerde muzikale wereld van de unieke Engelse singer-songwriter. Samen met zijn live-band en backing vocalisten pakt Jordan Roy het publiek in met een unieke sound van meerstemmigheid.

The Voice of Holland
Jordan Roy is van kleins af aan al gek op zingen. Na het afronden van zijn Havo ging hij bezig met Muziek en Dans en stroomde door naar het Conservatorium in Rotterdam. In 2011 studeerde Jordan af met een dikke 9,5. In 2016 deed hij met popgroep 'Adlicious' mee aan 'The Voice Of Holland'.

Reserveer kaarten via www.zinin.com, (0548)624489 of aan de theaterkassa.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden