Leuke middag voor senioren

Daarlerveen - Kerken 'De Schoof' en 'De Kruiskerk' organiseren al vijf jaar feestelijke seniorenmiddagen, in samenwerking met 'Welzijn Ouderen Daarlerveen'. Inmiddels is het niet alleen meer voor senioren uit Daarlerveen, maar zijn ook mensen uit omliggende plaatsen welkom.

De volgende seniorenmiddag vindt plaats op woensdag 13 februari in 'De Kruiskerk' aan de Kerkstraat 1, vanaf 14.00 uur. Dit alles voor een vrije gift. Ze maken er weer een gezellige middag van en gaan terug in de tijd met 'Vassies van vroeger'. Al vele jaren maakt het duo Tiz'nix nostalgische (meezing-)muziek voor senioren. Bovendien zingen ze ook graag 'vassies' in onze eigen, mooie streektaal. De oude beelden die ze daarbij laten zien, zijn voor velen herkenbaar. Vooraf is er weer koffie/thee met iets lekkers erbij, aangeboden door de Oranjecommissie Daarlerveen.

Overijsselse vrijwilligersprijs
'Seniorenmiddagen Daarlerveen' is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018. Hier zijn ze natuurlijk heel blij mee. Tot 7 februari kan iedereen op ze stemmen via www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl (Stemmen/Organisaties/Hellendoorn/Seniorenmiddagen Daarlerveen).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden