De kleinschalige opzet van Jlz-zorg maakt het mogelijk dat mensen meewerken in de tuin, maar niets moet. De eigen hulpvraag is leidend.
De kleinschalige opzet van Jlz-zorg maakt het mogelijk dat mensen meewerken in de tuin, maar niets moet. De eigen hulpvraag is leidend. (Foto: )

Jlz-zorg nieuw in Nijverdal

Nijverdal - Sinds 2018 is Jlz-zorg nieuw in Nijverdal. Het betreft hier een individuele logeeropvang en dagbesteding voor mensen met ASS en/of beperking. Ook is er kindercoaching en mediation.

Jlz-zorg is opgezet door de familie Zwinkels-van der Star. Eind 2017 is het gezin met twee kinderen vanuit Leiden naar Nijverdal verhuisd om hier een opvang te starten. Jeroen Zwinkels is al 20 jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg en als persoonlijk begeleider bij mensen thuis. Léontine Zwinkels was werkzaam als hulpverlener in de Jeugdhulpverlening en als mediator. Nu bundelen ze hun krachten in Jlz-zorg. Ze kozen voor Nijverdal vanwege de mooie en rustige omgeving. In hun tuin hebben ze een kleine oase van rust gecreëerd waar een minimum aan prikkels is. Er is een zelfstandige logeerruimte, dagbesteding, atelier en dieren om te verzorgen.

Jeroen en Léontine nodigen belangstellenden uit eens te komen kijken aan de Noetselerweg. Meer informatie op www.jlz-zorg.nl.

Meer berichten