Cursus Wereld Engels

Nijverdal - In de ZINiN Bibliotheek wordt vanaf 14 januari een nieuwe BreinReis cursus Wereld Engels gegeven door docente Laurie Mulder. Het gaat dan om een opfriscursus voor volwassenen. Spreekt u al Engels, maar is het allemaal een beetje weggezakt? Dan is deze cursus, die uit acht avonden bestaat, echt een aanrader. 
 
Alles komt aan bod 
Onder deskundige leiding van Laurie Mulder komen allerlei aspecten van de Engelse taal aan bod. Er wordt aandacht besteed aan de basiselementen en er wordt gewerkt aan vaardigheden zoals lezen, luisteren en spreken. Ook wordt er gekeken naar de diverse soorten Engels die er zijn en leert u de verschillen in uitspraak en vocabulaire. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al wat Engels spreken, maar dat graag willen verbeteren en/of weer op willen halen.

Wanneer 
De cursus bestaat uit acht avonden die op 14, 21 en 28 januari, 4, 11, 24 februari en 4 maart, van 20.00 tot 21.30 uur worden gegeven. De kosten zijn 85 euro voor leden van de bibliotheek en 95 voor niet-leden. Kijk voor meer informatie op www.zininbibliotheek.nl/agenda.

Meer berichten