Leerlingen van Reggesteyn komen volledig aan hun trekken en worden goed begeleid tijdens hun leerloopbaan.
Leerlingen van Reggesteyn komen volledig aan hun trekken en worden goed begeleid tijdens hun leerloopbaan. (Foto: Reggesteyn)

Open huis Reggesteyn Willem de Clercqstraat

Nijverdal - Reggesteyn Willem de Clerqstraat houdt woensdag 16 januari van 18.30 tot 21.00 uur Open Huis. "Ook dit jaar laten we leerlingen en ouders met trots onze school zien," zegt Ineke Munter, directeur van de school.

"Dat doen we met elkaar, personeel en leerlingen. Zo krijgen bezoekers een goed beeld van de sfeer en het onderwijsaanbod van onze school." Tijdens het Open Huis kunnen ouders en leerlingen niet alleen horen, maar juist ook beleven wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft. Docenten en leerlingen staan klaar om op alle fronten een goed beeld te geven van de school. Docenten kunnen vragen beantwoorden over vakken en inhoudelijke onderwerpen, leerlingen over persoonlijke ervaringen.

Veel mogelijkheden
De locatie Willem de Clercqstraat biedt veel mogelijkheden. TL-leerlingen komen hier volledig aan hun trekken. Ze kunnen extra examenvakken volgen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een vervolgstap in hun leerloopbaan. Goede contacten met bedrijfsleven, overheid en vervolgonderwijs maken dit mede mogelijk. Reggesteyn legt de nadruk op maatwerk voor elke leerling op elk niveau.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden