Aveleijn zoekt een vrijwillige Arabisch sprekende tolk, om hun cliënt beter te kunnen begrijpen.
Aveleijn zoekt een vrijwillige Arabisch sprekende tolk, om hun cliënt beter te kunnen begrijpen. (Foto: )

Arabisch sprekende tolk HellendoornDoet!

Nijverdal - HellendoornDoet! is voor Aveleijn op zoek naar iemand die een brug wil slaan tussen een cliënt en de begeleiding van Aveleijn.

Het team van Aveleijn in Nijverdal ondersteunt individuele cliënten vanuit de thuissituatie. Ondersteuning wordt geboden bij de dagelijkse zaken in het leven van de cliënt en kan bestaan uit het helpen afhandelen van financiële zaken en post, het vinden van werk of dagbesteding, het aanbieden van een duidelijke weekstructuur en helpen met het op orde maken en houden van de huishoudelijke taken. Indien gewenst wordt er hulp geboden bij contacten met instanties, begeleiding bij dokters- of ziekenhuisbezoeken.

Aveleijn Nijverdal is op zoek naar een vrijwilliger die ongeveer eens in de maand bij een contactmoment tussen begeleiding en cliënt aanwezig kan zijn om te vertalen. Ze hopen met een vrijwilliger/tolk de cliënt beter te kunnen begrijpen.

Spreek je Arabisch en Nederlands en lijkt het je leuk een cliënt met een licht verstandelijke beperking te ondersteunen? En ben je rustig en geduldig? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Kijk voor meer informatie op www.hellendoorndoet.nl

Meer berichten