Foto: ZINiN

Gedichten bij Literair Café

Nijverdal - De werkgroep ZINiN Taal is op zoek naar schrijvers, dichters, singer-songwriters en andere poëten, die tijdens de Gedichtenmarathon van het Literair Café hun eigen werk of dat van een ander willen voordragen.

De vorm waarin ze dat willen doen is vrij. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze willen zingen of misschien traditioneel declameren. Rappen mag ook! Iedereen die mee wil doen kan zich nu inschrijven en op donderdag 7 februari 2019 in De Smidse het publiek verrassen met eigen werk of een gedicht of lied dat ze mooi vinden.

Beleef poëzie samen
Poëzie wordt mooier als je het samen beleeft. Daarom houdt de werkgroep ZINiN Taal weer haar jaarlijkse Literair Café in De Smidse. Dit keer in de vorm van een Gedichtenmarathon, waar poëzie in al zijn vormen aan bod mag komen. Songteksten zingen, rappen of declameren of een gedicht op wat voor manier dan ook ten gehore brengen: het mag en kan allemaal. Het thema van de Poëzieweek 2019 is 'Vrijheid'. Deelnemers mogen daarbij aansluiten. Maar het hoeft niet.
Aanmelden kan via cultuur@zinin.com.

www.zinin.com

Meer berichten