Foto: Hans van Oosterhoudt

De Billy Boem Club gaat weer van start, na de kerstvakantie

NIJVERDAL - De Billy Boem club gaat op 17 januari 2019 weer van start. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar, die opgroeien in een omgeving waar sprake is van stress en spanning, leren hier omgaan met lastige situaties en hun emoties. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom er stress in of rondom het gezin is. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding, verlies, financiële problemen of een kind dat door zijn gedrag extra aandacht vraagt.

Spelenderwijs
Impluz organiseert in samenwerking met Avedan en Stichting de Welle deze doe-praatclub waar kinderen spelenderwijs leren hun situatie een plekje te geven en weerbaarder te worden. De club is afgestemd op de belevingswereld van het kind. Zij knutselen, spelen, stellen vragen, praten en leren met hun emoties om te gaan. Met Billy maken de kinderen in tien bijeenkomsten van 1,5 uur van alles mee. Ze leren hun gevoelens te herkennen en te uiten en hun vragen worden beantwoord.

Ouderbijeenkomsten
Voor ouders zijn er drie bijeenkomsten waar opvoedingsvragen aan bod komen en ouders ervaringen kunnen uitwisselen. De cursus is kosteloos voor inwoners van de gemeente Hellendoorn. Meer info geeft Deirdre Janné op 06-53738943. Aanmelden kan via info@impluz.nl.

Meer berichten