Leer reanimeren en eerste hulp

Nijverdal - Vlak voor je op straat zakt iemand in elkaar. Je kind valt van een klimrek en heeft een bloedende wond aan zijn hoofd. Iemand in het restaurant waar je eet, dreigt te stikken. Alledaagse situaties waar je onverwacht mee te maken kunt krijgen. Weet jij wat je moet doen?

Basiscursus
Voor iedereen die wil weten hoe je moet reanimeren of eerste hulp moet verlenen aan zijn gezin of in de omgeving organiseert EHBO-vereniging Nijverdal-Hellendoorn weer een EHBO-basiscursus van Het Oranje Kruis. Bij voldoende deelname start deze basiscursus op 9 januari 2019. De cursus wordt gegeven op woensdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur in Nijverdal. Na 10 lesavonden zal er een examen worden afgenomen en ben je in het bezit van een geldig diploma. Het EHBO-diploma is inclusief reanimatie met AED en baby- en kinderhulpverlening.

Hulpverleners
Na het behalen van je diploma kun je je aansluiten bij onze vereniging die bestaat uit 150 enthousiaste hulpverleners, die competent blijven door elk jaar vijf herhalingslessen te volgen. Wij zijn ook vrijwel altijd te vinden bij alle evenementen die plaatsvinden in en om Nijverdal. Zodra er sprake is van een blessure of ongeluk(je) komen wij in actie. Je bent ons vast wel eens tegengekomen.

Informatie
Ben je enthousiast geworden en wil je je gelijk opgeven, of wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Feja Schonewille (0681277046), of stuur een mail naar kader@ehbonijverdal.nl. Hoe meer hulpverleners, hoe meer mensen gered worden.

Meer berichten