Foto: Koor LDH

Looft den Heer met Regenboogcantorij

Hellendoorn/Nijverdal - In Laetitia, ofwel met vreugde, is het concert dat het koor 'Looft den Heer' uit Hellendoorn met gastkoor de Regenboogcantorij uit Nijverdal geeft op zaterdag 1 december. Het wordt een afwisselend concert waarin de beide koren steeds blokjes met een aantal werken uit hun eigen repertoire ten gehore brengen. Prachtige muziek van bijvoorbeeld Mendelssohn Bartholdy, Bach, Mozart, Händel, Attwood en Fauré.

Louis ten Vregelaar begeleidt de koorzang op orgel en piano. Tevens speelt hij het Adagio uit Sonate 1 van Mendelssohn Bartholdy. Roland Siemons speelt de cello, begeleidt de koren en speelt een stuk uit de Sarabande van Bach. De koren staan onder leiding van hun eigen dirigent: Gerrit Hoekstra en Gerdinand Piksen.

Kaarten
Het concert begint om 20.00 uur in de Protestantse Kerk in Hellendoorn. Kaarten voor dit concert kosten acht euro voor volwassenen en zijn te koop bij leden van het koor of bij Primera Hofman in Hellendoorn. Voor jongeren tot en met 18 jaar is de toegang gratis.

Meer berichten