Dansavond bij Dansclub Hulsen in dorpshuis Sion

Hulsen - Dansclub Hulsen houdt zaterdagavond 1 december weer een dansavond in het dorpshuis Sion aan de G.H. Kappertstraat 45a te Hulsen. De avond begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 4,50 euro.
Wie eens een foxtrot, chachacha of tango wil dansen komt hier helemaal los. Natuurlijk kan iedereen ook gewoon walsen. Alles komt aan bod.

Verschillende dansen
Deze avond wordt er muziek gedraaid voor een groot scala aan verschillende dansen en iedereen kan ook dansen aanvragen, dus iedereen kan hier met de voetjes van de vloer. Dans na jaren weer eens een polka of rumba. Liever wat meer pit? Grijp je kans en vraag om een jive of samba!

Traditionele hapjes
Omdat de deelnemers van het dansen natuurlijk erg hongerig worden, gaat er traditioneel regelmatig een lekker hapje rond. Probeer niet te veel te eten, want dan lukken de vlotte dansen niet meer. Voor de dorstige kelen kan iedereen terecht aan de bar. Het belooft weer een gezellige avond te worden.

Extra informatie
Wat zou je nog meer willen weten? Voor wie bovenstaande informatie niet genoeg is en zeker wil weten of de dansavond ook echt iets voor hem of haar is, kan contact opnemen met de heer H. Kampman op telefoonnummer 0548-617376.

Meer berichten