Wat was het mooi en gezellig tijdens de eerste Undercoversessie in De Lantaarn.
Wat was het mooi en gezellig tijdens de eerste Undercoversessie in De Lantaarn. (Foto: Michiel Tempert)

Undercoversessie The Doors

Hellendoorn - Het is bijna zover, tweede undercoversessie in De Lantaarn vindt plaats op zaterdag 1 december. En wel die van The Doors, die je bijvoorbeeld kent van 'Hello', 'I love you', 'Light my fire' en vele anderen.

Muzikanten
Dit keer komen de volgende muzikanten optreden: Vedran Mircetic (De Staat, gitaar) - Lawrence Mul (Raw Flowers, zang) - Jop van Summeren (De Staat, basgitaar) - Matthijs Stronks (Donnerwetter, toetsen) - Mike Visser (Donnerwetter, drums). Bij deze undercoversessies hoor je niet de zoveelste coverband, maar muzikanten die zichzelf bewezen hebben in toonaangevende bands. Muziek zoals muziek bedoeld is in De Lantaarn zoals de Lantaarn bedoeld is.

Diskjockey
Na de sessie staat de DJ weer klaar om iedereen te voorzien van goede muziek na het optreden. Het beloofd weer een top avond te worden, net als de vorige undercoversessie met de muziek van Led Zeppelin. Het klonk fantastisch en de sfeer was geweldig.

Kaarten
De deuren van de Lantaarn openen om 20.00 uur en de band begint rond 21.00 uur met spelen. Kaarten kosten 13 euro en zijn verkrijgbaar via de lokale voorverkoopadressen (Café de Barbier, Hellendoorn, Café de Schoenmaker in Luttenberg én bij het VVV kantoor in Nijverdal) óf via www.lantaarn.nl/tickets.

Meer berichten