Een mooi bloemstuk maken is niet vaak weggelegd voor mensen met een kleine portemonnee. Trefpunt Minima maakt dat nu mogelijk.
Een mooi bloemstuk maken is niet vaak weggelegd voor mensen met een kleine portemonnee. Trefpunt Minima maakt dat nu mogelijk. (Foto: A. van Ipenburg)

Bloemschikken op inloopochtend minima

Nijverdal - De inloopochtend voor minima op dinsdag 20 november begint een half uur eerder dan anders. De reden hiervoor is dat de deelnemers gaan bloemschikken en daar is wat meer tijd voor nodig. De inloop begint dan om 9.00 uur.

Het bloemschikken is gratis. Om deel te nemen aan het bloemschikken is het van belang dat deelnemers zich voor 14 november opgeven via onderstaande contactgegevens. Dan zijn er genoeg materialen voor iedereen.

Wie niet mee wil doen met het bloemschikken, is even goed van harte welkom. Er is altijd koffie en thee en ruimte voor een praatje, het uitwisselen van ervaringen en gewoon gezellig samen zijn.

De Inloopochtend wordt gehouden in de kelder van 'Het Spectrum', aan de Hendrik Wormserstraat. De ingang zit aan het Hendrik Wormserplein.

Deelnemers kunnen rustig hun kinderen meenemen. Voor de kinderen is er ranja aanwezig, maar geen speelgoed. Dat moeten de kinderen zelf meenemen.

Opgeven
Wie graag een mooi bloemstuk wil maken kan zich opgeven bij Trefpunt Minima via het e-mailadres trefpuntminima@hotmail.com of telefoonnummer 06- 10 63 38 46. De medewerkers van het trefpunt zijn elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur te bereiken.

Meer berichten