Sinterklaas woont in ZINiN Bibliotheek in Haarle

Haarle - De spanning is voor sommigen bijna al ondragelijk, maar toch duurt het nog ruim twee weken voordat Sinterklaas weer naar Haarle komt. Vanaf 17 november neemt hij zijn intrek weer in de ZINiN Bibliotheek in Haarle, dat dan tot 6 december weer omgedoopt wordt tot het 'Huis van Sinterklaas'.  
 
Overhandiging sleutel 
Wie een nieuw huis krijgt, ontvangt meestal tijdens een plechtig moment de sleutel van de nieuwe woning. Sinterklaas krijgt op 17 november de sleutel van de ZINiN Bibliotheek overhandigd door biebjuf Janny, waarna hij zijn intrek zal nemen in zijn tijdelijke woning. Alle kinderen mogen daar natuurlijk bij zijn, en na de overhandiging mag iedereen een kijkje nemen in het nieuwe huis van de Sint.

Open huis 
Op maandagavond 26 november houdt Sinterklaas met twee pieten een open huis. Iedereen is dan welkom om Sinterklaas te bezoeken van 18.30 tot 19.30 uur. Sint houdt erg van zelfgemaakte tekeningen en hoopt dat veel kinderen er een voor hem meenemen. Wie liever een liedje zingt, mag dat ook komen doen. Vaders, moeders, opa's oma's en broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom.

Meer berichten