Foto: Het Ravijn

Goed weekend teams Het Ravijn

Nijverdal - Het was zaterdagavond een goede wedstrijdavond voor de teams van Z&PC Het Ravijn. Zowel Dames 1 als ook Heren 1 wisten hun wedstrijden winnend af te sluiten. De ploeg van Jan Mensink (Dames 1), wist een klinkende 21-8 overwinning te behalen op het Barendrechtse ZPB. Ook de Nijverdalse waterpoloheren deden wat in de lijn der verwachting lag, winnen van de heren van de Barendrechtse club. De ploeg van Marc van Groen wist een 9-7 overwinning uit het water te slepen. Daarmee staan ze ook deze week op een mooie vijfde plaats in de Eredivisie ranglijst. De dames nemen door deze forse overwinning in de eerste reguliere competitiewedstrijd direct de koppositie van de ranglijst in.
 
De Nijverdalse waterpolodames begonnen het begin van die reguliere competitie direct goed. Met uitzondering van een mindere tweede periode , werd de wedstrijd gecontroleerd gespeeld en is de overwinning geen moment in gevaar geweest. De acht tegendoelpunten werden uit de zone gescoord.
 
De  waterpoloheren speelden verdedigend een goede wedstrijd. De manminder liep minder goed. Daar zal de komende tijd nog op getraind worden. "We hebben als team gevochten en zo de wedstrijd weten binnen te slepen", oordeelde aanvoerder Lars Gottemaker na afloop. Zowel de dames als de herenselectie spelen aanstaande zaterdag in Utrecht een uitwedstrijd. Dames 1 speelt om 18:15 uur de wedstrijd tegen UZSC. De Ravijnheren gaan om 19:30 uur te water in zwembad "De Krommerijn". De dames 2 selectie van Het Ravijn speelt om 17:00 uur tegen de reserves van UZSC. De reserves van Heren 2 sluiten de Utrechtavond  in "De Krommerijn" om 21:00 uur af met een wedstrijd tegen UZSC 2.

Meer berichten