Kom stappen en fairtrade happen

Nijverdal - De Wereldwinkel Nijverdal en de werkgroep Fairtrade Gemeente Hellendoorn bieden de inwoners van de gemeente op 3 november de gelegenheid om kennis te maken met fairtrade en duurzaamheid.

Als afsluiting van de fairtrade-week, van 29 oktober tot en met 3 november, kan er worden gewandeld langs een vijftal winkels en bedrijven die fairtrade en/of duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Zij hebben ook meegewerkt om Hellendoorn Fairtrade Gemeente te maken.

Eigen producten
De winkeliers die meedoen bieden de wandelaars kosteloos een hapje aan van hun eigen producten en kunnen van alles uitleggen over fairtrade en duurzaamheid.

Wandeling
De wandeling begint in Wereldwinkel Ganesha tussen 12.00 en 14.00 uur en eindigt in de ZINiN bibliotheek. Daar ontvangt iedereen een informatiemapje plus enkele recepten uit de wereldwinkel. Opgeven voor dit stappen en happen is gewenst. Dat kan in de Wereldwinkel zelf (Grotestraat 186) of telefonisch op 0548-623783. Liefst zo snel mogelijk, maar het mag op de zaterdag zelf in de Wereldwinkel tussen 12.00 en 13.00 uur.

Meer berichten