Waar komen goede ideeën vandaan?

NIJVERDAL - ZINiN komt met nieuwe serie lezingen: de 18-minutenman.

Het licht zien, een plotse openbaring of een flits van inzicht. Het zijn allemaal van die momenten waarop je soms een prachtig idee kunt krijgen. Maar waar komt dan de inspiratie vandaan en wat maakt dat sommige mensen van die goede ideeën hebben. Is dat een kwestie van geluk? Op dinsdag 9 oktober komt de 18-minutenman hierover vertellen tijdens een boeiend theatercollege in het ZINiN Theater.

Slechts 18 minuten 
In een kort tijdsbestek van 18 minuten komt de 18-minutenman vertellen over het ontstaan van goede ideeën. Is het een kwestie van geluk of is het misschien een toevalligheid? Wat zijn nu de factoren die het krijgen van een goed idee in de hand werken. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan naar het ZINiN Theater en kom erachter of u ook in de wieg gelegd bent voor het krijgen van goede ideeën.

Reeks theatercolleges 
De 18-minutenman gaat dit komend seizoen een hele reeks van theatercolleges geven over uiteenlopende onderwerpen. Dit jaar zijn dat Don Quitchot en Cervantes (6 november) en Klimaatverandering en het Brein (4 december). Deze theatercolleges vallen onder de nieuwe loot van ZINiN: BreinReis. Meer informatie hierover vindt u op www.zinin.com.  
 
Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489. 

Meer berichten