De vorige herfstfair op Landgoed Schuilenburg werd goed bezocht. Foto: Gejo Klos.
De vorige herfstfair op Landgoed Schuilenburg werd goed bezocht. Foto: Gejo Klos. (Foto: Gejo Klos)

Beleef buitenleven tijdens herfstfair

HELLENDOORN - De tweede editie van de Schuilenburg Herfstfair vindt dit jaar plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober, op landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Een prachtige historische locatie gelegen aan de rivier de Regge in het mooie Salland.

"Na een zeer geslaagde eerste editie, komt er natuurlijk een vervolg in 2018," aldus Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. Landgoed Schuilenburg biedt de fair een uiterst geschikte locatie met een knusse boomgaard, horecagelegenheid en mini haven met fluisterboot en kanoverhuur. Op dit moment wordt er door de organisatie hard gewerkt aan het werven van bijzondere standhouders. "Omdat we al vele jaren fairs organiseren, willen standhouders gelukkig graag bij ons op de fair staan. Maar voor de herfstfair gaan we echt selectief te werk. We willen veel producten die te maken hebben met het buitenleven, en natuurlijk met de herfst. Denk aan mooie kachels en vuurkorven, prachtige vesten en stoere laarzen. Maar het is ook de tijd om het weer gezellig te maken in het huis met mooie plaids, bijzondere woonaccessoires en vele lekkernijen. Dit alles en nog veel meer is te vinden op onze fair."

Rondvaarten en workshops
Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een mooie vaartocht over de Regge. Landgoed Schuilenburg is prachtig gelegen aan de rivier de Regge. Ieder uur vertrekt er een boottocht die de bezoekers laten genieten van de Regge. De schipper vertelt onderweg allerlei wetenswaardigheden over deze unieke rivier en de herkenningspunten in de omgeving. Maar er is natuurlijk nog meer. "Op een echte fair mag live-muziek niet ontbreken en ook de demonstraties met roofvogels zijn er weer op alle dagen van de fair. Zoals het een echte fair betaamt, is er ook voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Voor het definitieve programma en de details kunnen de bezoekers het beste van te voren even de website checken."

Smullen met herfsttintje
Een laatste aspect wat een dagje Schuilenburg Herfstfair helemaal af maakt, is natuurlijk lekker eten. "Veel bezoekers blijven een hele dag op de fair. We hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. In de Sagenschuur wordt bijvoorbeeld heerlijke warme chocolademelk geserveerd met een flinke toef slagroom en marshmallows. Op het fairterrein staan diverse food aanbieders met heerlijke een balletje gehakt, lekkere soepen en andere lekkernijen."

schuilenburgherfstfair.nl

Meer berichten