Contactdag van NAH Overijssel

HARDENBERG/REGIO - Jaarlijks groeit het aantal mensen in Nederland met Niet-Aangeboren-Hersenletsel. Om een betere en effectievere (na)zorg te kunnen verlenen zijn contactdagen nodig om voorlichting te geven en mensen samen te brengen.

De patiëntenvereniging Niet-Aangeboren-Hersenletsel, afdeling Overijssel, houdt daarom op zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 15.00 uur zo'n contactdag in Hardenberg. Mensen die bijvoorbeeld een ongeval of trauma, een beroerte of TIA, infectie of langdurig zuurstoftekort hebben gehad of een ziekte hebben die de hersenen beïnvloedt, zoals onder andere Epilepsie, Multiple Sclerose, Parkinson, en Alzheimer, zijn hier van harte welkom, met hun familie.

Workshops
Er zijn vier workshops in de ochtend die na de middagpauze worden herhaald. Thema's zijn: Ronnie Gardner Methode, Techniek in zorg thuis, Mindfulness en Creatief bezig zijn.

Locatie
De contactdag vindt plaats bij InteraktContour, Burgemeester Bramerstraat 228. Parkeren kan onder het LOC+ Hardenberg. Aanmelden kan via ovcontactdag@gmail.com of 06-54 61 64 66 (Henk Klunder).

Meer berichten