Lezing de 'Blauwe olifant' over (hoog)gevoelig kind

HELLENDOORN -Op een andere manier gaan kijken naar je gevoelige kind. Waar kun je op letten? Zie je door de labeltjes jouw kind niet meer? En wat betekenen al die labels?

In een lezing op 5 oktober gaan de oprichters van de 'Blauwe Olifant' in op deze vragen. Ze bespreken de manier waarop gevoelige kinderen in het leven staan.

Bewust mee omgaan
Wanneer mensen deze labels herkennen, kunnen ze er bewuster mee omgaan. Of het nu gaat om henzelf, hun kinderen of andere mensen in hun directe omgeving.

Lezing
De lezing wordt gegeven door Els de Noord, Paula Hofrichter en Peter Rombouts. Zij zijn de oprichters van de 'Blauwe Olifant'. De gratis lezing begint om 19.30 uur in de Hellendoornse Hoeve, Grupakkersweg 4. In verband met de ruimte vragen ze belangstellenden zich van te voren op te geven, via de site.

De 'Blauwe Olifant'
De 'Blauwe Olifant' biedt ondersteuning aan ouders, onderwijzend personeel en IB-ers bij het herkennen van en omgaan met het 'gevoelige kind'. Er bestaat hierover nog veel onwetendheid. Ze zijn een platform waar kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

deblauweolifant.nu

Meer berichten