Foto: Jan-Willem Bullee

ZINiN cabaret, muziek en magie

NIJVERDAL - Mentalist Timon Krause zorgt voor een avond vol magie die u nog lang bij blijft. Hij krijgt het elke show weer voor elkaar zijn publiek met open mond naar huis te laten gaan. Op donderdag 4 oktober staat hij met zijn voorstelling MINDGAMES in ZINiN Theater om zijn magie met ons te delen. De eerste voorstelling dit weekend belooft een magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie, die u van begin tot eind op het puntje van uw stoel laat zitten.

Groot Niet Te Vermijden
Goede muziek, humor en theater: drie elementen die volledig tot hun recht komen in de nieuwste show van Het Groot Niet Te Vermijden. Op vrijdag 5 oktober staan de mannen met hun show 'The Inevitables' in het ZINiN Theater. Deze show geeft garantie op een avondje ongecompliceerd lachen en een bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld met hilarische en onnavolgbare persiflages.

Supertrap
De Nederlandse band Supertrap zet de prachtige muziek van Supertramp neer met groot enthousiasme, Britse humor en gevoel. Op zaterdag 6 oktober staan de ervaren muzikanten van Supertrap met hun nieuwe show 'Live in Paris' in het ZINiN Theater.

Meer berichten