De Mooi Meegenomen Bus is een vertrouwde verschijning in het straatbeeld van de gemeente Hellendoorn. Foto: Stichting De Welle.
De Mooi Meegenomen Bus is een vertrouwde verschijning in het straatbeeld van de gemeente Hellendoorn. Foto: Stichting De Welle. (Foto: Stichting De Welle)

De Mooi Meegenomen Bus gaat weer op pad

NIJVERDAL - De Mooi Meegenomen Bus van Stichting de Welle is er voor dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes. De bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en het leuk vindt andere mensen te ontmoeten.

Uitjes in oktober waarbij nog ruimte is om mee te gaan zijn onder andere het optreden van zangeres Annet Nikamp op woensdag 3 oktober bij Krönnenzommer. De kosten hiervoor zijn 9 euro. Donderdag 18 oktober rijdt de bus naar IKEA Hengelo. Hiervoor betalen deelnemers 13 euro. Donderdag 25 oktober aan het eind van de middag kan iedereen pannenkoeken eten in restaurant 'de Hooischuur'. De ritkosten zijn 4 euro en dit is exclusief het eten en drinken.

Boodschappen
Daarnaast worden er op dinsdag de dagelijkse boodschappen gedaan, kosten 4 euro. Op dinsdag 14 en 28 augustus werd het boodschappen doen zelfs gecombineerd met een heerlijke lunch bij AH Hellendoorn. De vrijwilligers van de Mooi Meegenomen Bus bieden graag de helpende hand.

Wilt u het complete programma voor augustus ontvangen? Vraag hier gerust naar bij de balie van Hellendoorndoet!

www.hellendoorndoet.nl

Meer berichten