Vrijwilligers Dorcas

NIJVERDAL - Dorcas is een christelijke organisatie die zich inzet voor de allerarmsten in Oost- Europa en Afrika. Zij geloven in gerechtigheid en zijn overtuigd van het prachtige potentieel in ieder mens. Ze zien een wereld vol unieke mensen, die leven onder uiteenlopende omstandigheden. Kwetsbaar en krachtig tegelijk.

Dezelfde kansen
Ze weten dat niet ieder mens dezelfde kansen en mogelijkheden heeft en daarom bieden ze hulp als de nood aan de man is. En redden ze levens wanneer die worden bedreigd. Ze creëren kansen in situaties die kansloos lijken. Dat doen ze vanuit Nederland, ver over onze landgrenzen. Daar waar het nodig is. Gericht op blijvende verandering.

Kringloopwinkel
Dorcas Nijverdal mag hieraan meewerken met hun kringloopwinkel, waar zij bruikbare spullen verkopen die zij gekregen hebben. Hier werken zij met in totaal negentig vrijwilligers om de winkel draaiende te houden. Vrijwilligers die zich willen inzetten voor de allerarmsten. Soms ook plaatselijk, wanneer dat nodig is.

Vrijwilligers
Om al dit werk te kunnen blijven doen heeft Dorcas nieuwe vrijwilligers nodig. Voor de winkel, voor het afwassen van de ingekomen spullen en voor het sorteren van de ingebrachte kleding. Tevens zoeken ze nog een aantal coördinatoren die de vrijwilligers aan kunnen sturen.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met Gert Bladder, telefonisch via 0548 655360 of via e-mail op dorcaswinkel@gmail.com.
Of kom langs in de winkel.

www.dorcaswinkelnijverdal.nl

Meer berichten