Appelverkoop 'De Schoof' is traditie

Vers fruit afgeleverd aan de deur

DAARLERVEEN - Herfst en appels, ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. En wat is er fijner dan fruit, afgeleverd aan de deur? Daarom houdt Protestantse Gemeente 'De Schoof' dinsdag 2 oktober weer de grote appelverkoop.

Vanuit een centraal punt zullen vrijwilligers tussen 18.00 en 20.30 uur Daarlerveen weer voorzien van lekkere, verse Elstar appels. Ze komen huis-aan-huis in het hele postcode gebied van Daarlerveen. Ten zuiden van Daarlerveen gaan we tot de Westerveenweg en tot en met de Stouweweg.

Familie en vrienden
Naast de 320 zakken die ze jaarlijks in Daarlerveen verkopen, kunnen inwoners nu alvast familie, vrienden en collega's buiten Daarlerveen vragen ook appels te kopen. Een formulier voor de extra bestellingen buiten Daarlerveen (genoemd gebied) staat op www.pgdeschoof.nl (onder actueel/centrale agenda).

Oorkonde
Wie minimaal tien zakken appels verkoopt in de grote voorverkoop, ontvangt een unieke oorkonde met daarop de oude Hervormde Kapel & Gereformeerde Kerk. Wie in totaal de meeste zakken appels verkoopt ontvangt een unieke beker met daarop het logo van "De Schoof".

Meer berichten