De feestdirecteuren zijn altijd in voor een feestje. Foto: Mike Rikken.
De feestdirecteuren zijn altijd in voor een feestje. Foto: Mike Rikken. (Foto: Mike Rikken)

Programma Bruisend Nijverdal bekend

NIJVERDAL - In het centrum van Nijverdal bruist het in september weer als vanouds. In de eerste week van september staat de welbekende witte tent op het marktplein en vinden er tal van activiteiten plaats.

Zo presenteert het lokale bedrijfsleven zich, staan er diverse optredens op de rol, met onder ander Di-rect, is er zondag 9 september een bruisende kerkdienst en sluiten we af met een optreden van zangeres Maan in combinatie met de feestdirecteuren.

Dolf Moed
Schoolgaande jeugd bezoekt op donderdag 6 september een optreden van Dolf Moed. Hij komt met zijn theaterprogramma uit Hengelo naar de feesttent. Er worden vier voorstellingen gegeven, waarvan bijna 1500 kinderen gaan genieten. 's Avonds gaat het dak eraf op het marktplein. Dan komt de Haagse band DI-RECT naar Nijverdal. Kaarten voor dit gave concert zijn online verkrijgbaar via de website van Bruisend Nijverdal of bij de Tourist Info/VVV in Nijverdal. Kom op tijd, want het concert begint om 21.00 uur.

Bruisend Business Festival
De start van Bruisend Nijverdal is ook dit jaar het Business Festival. Dé gelegenheid waar ondernemers uit de gemeente Hellendoorn elkaar kunnen ontmoeten. Vorig jaar namen al veel ondernemers deel aan het Business Festival. Dit jaar wordt het geheel van deze ondernemersbijeenkomst op een humoristische manier gepresenteerd door de bekende managementspreker Jos Burgers. Ondernemers die belangstelling hebben voor deze avond, die start om 17.00 uur, kunnen zich aanmelden op de site van Bruisend Nijverdal. De entree is gratis.

Met hart en smart
De senioren zijn ook dit jaar niet vergeten. Op vrijdag 7 september van 14.00 tot 16.00 uur wordt het weer een gezellige boel in de feesttent bij de seniorenmiddag. Een optreden van levensliederenkoor 'Met Hart en Smart', zorgt voor een gezellige meezing sfeer. De entree is gratis en de organisatie kan eventueel zorgen voor vervoer richting de feesttent. Aanmelden daarvoor kan via info@bruisendnijverdal.com.

Om 20.00 uur gaat dan de Grootse Nijverdalse Pubquiz van start. Wat weten we nog van de geschiedenis van Nijverdal? Of van de muziek? Zet ook deze avond in uw agenda en kom uw kennis testen in de feesttent. Opgeven voor de quiz is niet meer mogelijk.
De avond wordt afgesloten door de spektakelband The Dirty Daddies. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Ook de entree voor deze avond is helemaal gratis.

Zaterdag
Op zaterdag 8 september staat er veel op de agenda. Zoals vanaf 9.45 uur het seminar 'Help, mijn pensioendatum nadert! En nu?', voor alle mensen die bijna met pensioen gaan of dit overwegen.
Om 19.30 uur opent het duo Bart en Alex het voorprogramma van de feestavond. De hoofdact van deze avond is zonder twijfel Martijn Fisher. Martijn Fischer kennen we van zijn rol als André Hazes in de hit-musical 'Hij Gelooft In Mij'. Onze eigen lokale DJ Lars zorgt voor een supergave afterparty zoals we dat van hem gewend zijn. Let op: de entree is tot 21.30 uur helemaal gratis. Daarna is het 10 euro.

Zondag
De laatste dag begint met de Oecumenische Kerkdienst vanuit de tent.
's Middags is de Brocante, Boeken en Vinylmarkt in de straten van het centrum. Standhouders kunnen zich nog aanmelden.
MAAN treedt vanaf 17.00 uur op, gevolgd door een afterparty met De feestdirecteuren.

www.bruisendnijverdal.com

Meer berichten