Wassen zoals het vroeger ging. Kinderen kijken hun ogen uit. Foto: Organisatie Oudhollandse Markten Lemele.
Wassen zoals het vroeger ging. Kinderen kijken hun ogen uit. Foto: Organisatie Oudhollandse Markten Lemele. (Foto: Organisatie Oud Hollandse Markt.)

Oudhollandse markt viert vijftig jarig jubileum

LEMELE - Deze zomer vieren de Oudhollandse markten in Lemele hun vijftig jarig bestaan. Even leek het erop dat de markt niet meer door zou gaan, maar een groep enthousiaste mensen heeft de organisatie overgenomen.

Het is een begrip dat hoort bij de zomer in Lemele. Heerlijk op een woensdag avond slenteren over de markt en plichtsgetrouw met een zak oliebollen van de K.N.A Lemele en een zakje 'knieperties' naar huis. Het beloofd een geweldige editie te worden, want op dit moment hebben zich al meer dan 60 kramen aangemeld! Dit jaar hebben zijn er nieuwe toevoegingen zoals de Kofferbak Verkoop. Ook is er genoeg te doen voor de kinderen met elke woensdag een show van Magic John. De markten vinden plaats op woensdag 1, 8 en 15 augustus van 18.30 tot 21.30 uur. Wie vragen of interesse heeft om met een kraam deel te nemen, kan contact opnemen via: penningmeester@pblemele.nl.

Meer berichten