Foto: ZINiN

Houdt uw geest actief

NIJVERDAL - De Studiekring van de ZINiN Bibliotheek gaat op woensdag 19 september weer om 19.30 uur van start. Deze studiekring is bedoeld voor 50-plussers, die hun geest actief willen houden en nieuwe dingen willen ontdekken.

Tijdens de bijeenkomsten van de Studiekring kunnen zij zich in allerlei onderwerpen verdiepen, kennis en gedachten met elkaar uitwisselen en leeftijdgenoten ontmoeten. De studiekring komt om de veertien dagen bij elkaar om met elkaar van gedachten te wisselen over zelf gekozen onderwerpen en eigen ervaringen. Een bijeenkomst duurt meestal twee uur en er kan gediscussieerd worden over een zelf gekozen onderwerp of inzichten, waarbij deelnemers zich vooral niet moet laten afschrikken door het woord 'studie'. Ook wordt er even op de ontwikkelingen in de wereld ingegaan tijdens een 'rondje actualiteiten'. Op deze manier kunnen 50-plusser breed actief blijven, doen ze kennis op en ontmoeten ze leeftijdgenoten; ze blijven scherpzinnig en bij de tijd.

Doel van de Studiekring
Het doel van de Studiekring is mensen met elkaar in contact te brengen, ze nieuwe kennis en inzichten op te laten doen, en zo hun eigen talenten verder te laten ontplooien. Op woensdag 19 september kunnen belangstellenden kennismaken met de Studiekring.

Aanmelden
Aanmelden voor de studiekring kan via bib.nijverdal@zinin.com of 0548-613342 bij de heer R.J. Lueks.

Meer berichten