Gert van Hoef in actie op een pijporgel. Foto: John van Kleef.
Gert van Hoef in actie op een pijporgel. Foto: John van Kleef. (Foto: John van KleefArtistic Solutions Gouda ***ALL RIGHTS RESERVED*)

Klassieke muziek klinkt uit orgel in Regenboogkerk

NIJVERDAL - De getalenteerde muzikant Gert van Hoef geeft op vrijdag 3 augustus een zomerorgelconcert in de Regenboogkerk in Nijverdal.

Hij geeft regelmatig optredens, waarbij hij eigen bewerkingen en improvisaties van psalmen en gezangen, filmmuziek en klassieke concerten op het orgel ten gehore brengt. Hij speelt hierbij op zowel pijporgels in kathedralen en kerken, als op virtuele pijporgels en klassiek elektronische orgels in concertzalen.

Piano op station
Ook is hij actief met recitals op piano en geeft soms spontane optredens op treinstations, waar een piano staat opgesteld. Mede dankzij de door hemzelf op internet geplaatste video-opnamen van zijn optredens bereikte hij in korte tijd een grote populariteit en werd daardoor behalve binnen Nederland, ook in het buitenland gevraagd op te treden. Hij bracht in eigen beheer opnamen uit op DVD's en CD's en, ook in eigen beheer, bladmuziek met zijn liedbewerkingen.

Zomerconcert
Het zomerconcert van Gert van Hoef begint om 20.00 in de Regenboogkerk aan de Grotestraat 127. De toegang is gratis, een vrije gift is welkom.

Meer berichten