Burendag met reünie van het erf BeetBach

NIJVERDAL - Het actieve en gezellige woonerf BeetBach in Groot Lochter organiseert al 35 jaar een buurtfeest rond Nationale Burendag.

Dit jaar is het op zaterdag 22 september weer zover. Het woonerf bestaat 40 jaar en al ruim 25 jaar gaat een aantal bewoners van dit erf een lang weekend met elkaar kamperen. Iedere vrijdagavond spelen ze jeu des boules op het veld naast het erf.

Reünie
Dit jaar houden ze een reünie voor alle huidige en oud-bewoners van het woonerf. Het festijn vindt plaats in de sporthal aan de Bachlaan. Het organisatiecomité hoopt op een gezellige bijeenkomst, waar, onder het genot van een drankje en een hapjesbuffet, veel oude contacten hersteld worden. Er valt vast een hoop te bepraten.

Adressen
De nieuwe adressen van alle oud-bewoners zijn achterhaald en zij hebben per brief een uitnodiging voor de reünie ontvangen. Een flink aantal gezinnen heeft zich al opgegeven. Het comité hoopt dat mensen die dat vergeten zijn zich alsnog opgeven. Dat kan via het e-mailadres beetbach@hotmail.com.

Meer berichten