Monique Vokkert (links) en Rebekka Smalbrugge geven in het najaar verschillende informatieavonden over diverse reizen.
Monique Vokkert (links) en Rebekka Smalbrugge geven in het najaar verschillende informatieavonden over diverse reizen. (Foto: TravelClub)

Reisagenten gaan samen op reis tijdens diverse informatieavonden

door YourTravel

NIJVERDAL - YourTravel agent Rebekka Smalbrugge en Monique Vokkert van The Travel Club houden in het najaar samen een aantal informatieavonden over reizen. Elke avond staat in het teken van een specifiek soort reis.

Zo staat op woensdag 31 oktober de eerste avond helemaal in het teken staat van cruisen. Vakantiegangers worden compleet in de watten gelegd tijdens de reis op het cruiseschip. Het is een rondreis met vermaak op een drijvend vijf sterren hotel. Aan werkelijk iedere behoefte is gedacht en alles is bij de hand, van toprestaurants tot meerdere zwembaden, van een bioscoop tot leuke winkels. Monique ging bijna 20 jaar geleden voor het eerst mee op een cruise en was gelijk verkocht aan deze unieke manier van reizen.

Amerika en Canada
Dinsdag 13 november vertellen Monique en Rebekka alles over Amerika en Canada. Er zal een grote Amerikaanse camper zijn, om de beleving van kamperen te krijgen. Een camperreis is ideaal, omdat je niet afhankelijk bent van het weer en kunt gaan en staan waar je maar wilt. Je bent zo geïnstalleerd op de camping en je komt op de mooiste plekjes. Zowel Rebekka als Monique hebben meerdere keren de USA bezocht.

Samen sterk
Rebekka en Monique geven deze informatieavonden samen, omdat YourTravel en The Travel Club allebei deel uitmaken van de grootste zelfstandige reisadviseurs van Nederland. Hierdoor kunnen zij de reizen voordelig inkopen en de klant de scherpste prijs aanbieden. Samen staan ze sterk.

Exclusieve reizen
Mensen denken vaak dat ze alleen exclusieve reizen aanbieden en duurder zijn dan internet. Dat is niet zo. Zij verzorgen alle soorten reizen van low budget tot luxe. Daarnaast hebben ze toegang tot systemen exclusief voor reisagenten, waar ze speciale tarieven krijgen die niet voor iedereen te boeken zijn.
Aanmelden voor de informatieavonden kan via rebekka@yourtravel.nl of 06-41532735 en monique.vokkert@thetravelclub.nl of 06-53710955.

Meer berichten