Dit is niet de auto waar je in zult rijden als chauffeur van HellendoornDoet!, tenzij dit jouw eigen auto is. Foto: A. van Ipenburg
Dit is niet de auto waar je in zult rijden als chauffeur van HellendoornDoet!, tenzij dit jouw eigen auto is. Foto: A. van Ipenburg (Foto: A. van Ipenburg)

Servicedienst zoekt nieuwe chauffeurs

door Stichting De Welle

NIJVERDAL - HellendoornDoet! en Graag Gedaan zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor hun servicedienst. Chauffeurs die autorijden als hobby hebben en het leuk vinden mensen te ontmoeten.

Dat maakt toch een super leuke combi. Zelfs mensen die maar een dagdeel in de week beschikbaar zijn, kunnen zich aanmelden. Als chauffeur begeleid je mensen van en naar een gevraagde locatie tegen vergoeding van de ritprijs. Een dankbare taak waar gemiddeld zo'n 300 keer per jaar gebruik van wordt gemaakt. De Servicebalie van HellendoornDoet! matcht alle hulpvragen van mensen die vervoer nodig hebben met een chauffeur.

Belangstelling
Iedereen die belangstelling heeft, kan geheel vrijblijvend contact opnemen met de balie van HellendoornDoet! via 0548-638800. Deze is van maandag tot donderdag bemenst van 09.00 tot 12.00 uur en een vriendelijke medewerker staat je te woord. Lukt het bellen niet, mail dan naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl of d.vanegmond@stichtingdewelle.nl. Die vriendelijke medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Wie kan bij ons terecht?
HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk. Alle potentiële vrijwilligers kunnen bij ons terecht. We helpen u graag zoeken naar een passende vacature. Momenteel staan er op www.hellendoorndoet.nl ruim 130 vacatures van organisaties die op zoek zijn naar u.
Organisaties die vrijwilligers zoeken zijn bij ons ook aan het goede adres. Het is zelfs mogelijk in het systeem te zoeken naar een vrijwilliger die voldoet aan uw zoekopdracht.
En we zijn er voor cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, klusjes, boodschappen, belasting, administratie en ritten Mooi Meegenomen).
Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn we bereikbaar aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde Huis voor Cultuur en Bestuur) en via 0548-638800. Mailen kan altijd naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl.

hellendoorndoet.nl

Meer berichten