Wie herinnert zich Ibbenbüren?

NIJVERDAL - De 'werkgroep expositie' van de Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal is het afgelopen half jaar druk bezig geweest met het samenstellen van de expositie in de Smidse, in september. Het thema van Open Monumentendag is dit jaar 'Europa'.

Omdat de gemeente Hellendoorn al 50 jaar een partnerschap heeft met de Duitse plaats Ibbenbüren, leek het de werkgroep mooi daar de expositie over te laten gaan. De werkgroep wil hiervoor graag nog meer foto's van Ibbenbüren ontvangen en is ook op zoek naar anekdotes over bezoeken over en weer.

Meer organisaties
Van de gemeente en van Reggesteyn hebben zij al foto's ontvangen, maar er zijn veel meer organisaties en groepen naar Ibbenbüren geweest of hebben mensen uit Ibbenbüren hier ontvangen. Van die bezoeken ontvangt de werkgroep graag foto's. En er zijn vast leuke verhalen over te vertellen. Digitale foto's ontvangen ze graag in een resolutie van 800 dpi of 1 MB, met daarbij de namen van mensen die op de foto staan en ter gelegenheid waarvan de foto gemaakt is. Afgedrukte foto's leent de werkgroep graag om in te scannen. Mailen kan naar nijverdaldesmidse@gmail.com, bellen naar 06-10036869.

Meer berichten