HSP wandeling

NIJVERDAL - Hetty Nijmeijer van In-Tens Consultancy houdt op vrijdag 13 juli een wandeling voor hoogsensitieve mensen. Voor iedereen die hoogsensitief is en wel eens andere HSP'ers wil ontmoeten is deze wandeling een mooie gelegenheid.

In een ongedwongen sfeer ongeveer een uur wandelen door het mooie bos van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en ondertussen praten met mensen die hetzelfde ervaren. Alle deelnemers komen zoals ze zijn, niets moet. De wandeling start om 14.30 uur bij de parkeerplaats tegenover camping Noetselerberg aan de Holterweg 116. Er is daar voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen.

Picknick
De wandeling is gratis en als iedereen iets lekkers mee neemt, zal de groep onderweg een kleine picknick houden. Tijdens de picknick is er vanzelfsprekend ruimte nog meer ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Voorbereiding
In verband met de voorbereidingen is zo spoedig mogelijk opgeven wel vereist, dat kan bij Hetty Nijmeijer, In-Tens Consultancy, email: hetty@balans-coaching.nl of tel. 06-42471033. Zij geeft ook graag meer informatie.

Meer berichten