Bij Hellendoorn Open Air is er genoeg te doen, waaronder een bingo en een pubquiz. Ook zijn er diverse optredens.  Foto: HJ Broens.
Bij Hellendoorn Open Air is er genoeg te doen, waaronder een bingo en een pubquiz. Ook zijn er diverse optredens. Foto: HJ Broens. (Foto: HJ Broens)

Hellendoorn Open Air: echt zomerfeest

HELLENDOORN - De zon schijnt weer en de temperaturen lopen al hoog op. Alles wijst er op dat de zomer is begonnen en dat merken ook de inwoners van Hellendoorn. Wanneer de zomer begint, staan er altijd een aantal feestjes op de planning. Hellendoorn Open Air is daar de eerste van.

Hellendoorn Open Air opent het feestseizoen op vrijdag 6 juli met een Feest Bingo, gevolgd door de al uitverkochte pubquiz op zaterdag 7 juli. Elke avond wordt afgesloten met een optreden van een live band.

Feest Bingo en MOOD
De vrijdag staat in het teken van de Feest Bingo in park 'De Geuren' in Hellendoorn. Van 19.30 tot 22.00 uur rollen de balletjes in de molen. Het zal weer een leuke avond worden met unieke prijzen en natuurlijk ook veel gezelligheid. "Wat deze bingo zo leuk maakt, is dat je met vrij weinig moeite kans maakt op super leuke prijzen, zoals een opblaasbare jacuzzi, een drone of een draagbare barbecue. Het enige wat je nodig hebt is namelijk een pen, je oren en natuurlijk een beetje geluk," aldus de organisatie.
De kaartverkoop van de bingo gaat vrij hard maar er zijn nog kaarten te verkrijgen via de website. Ook is het mogelijk om VIP-kaarten te kopen. Deze kosten 25 euro per stuk en hiermee kunnen deelnemers tijdens de bingo onbeperkt drinken. Een bingokaartset voor alle tien rondes zit hier natuurlijk bij in. Bingo-koningin Marian Zuiderwijk uit Den Haag, bekend van RTL4, presenteert ook dit jaar weer de bingo. Huis-dj PASCAL zorgt voor de beste bingo knallers.
Vervolgens neemt MOOD het stokje over met een show vol energie tot in de late uurtjes. "Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, dance- en rockmuziek komt iedereen aan zijn muzikale trekken. De passie en energie van MOOD gecombineerd met originele mixes en mashups zorgen voor een interactieve show vol spektakel. De band, bestaande uit muzikanten van verschillende conservatoria in Nederland, brengt muziek die staat als een huis," vertelt de organisatie.

Pubquiz en PROOST!
Op zaterdag is het de beurt aan de bekende Hellendoorn Open Air Pubquiz. De nu al uitverkochte pubquiz, waarin dit jaar 125 teams strijden om verschillende prijzen, begint om 18.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen.
"Na de pubquiz staat PROOST! meteen klaar om ervoor te zorgen dat het dak eraf gaat. Bij PROOST! stellen ze vaak de vraag: 'Kan het nog grootser, gekker en beter?' Daar antwoorden ze zelf bevestigend op. Met liefde, passie en veel plezier leggen de dame en heren van PROOST! de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 hits om je oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2-jets en vlammenwerpers is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan," zegt de organisatie.

Kijk voor alle informatie op www.hellendoornopenair.nl

Meer berichten