De leden van YEHS (vlnr): Marvin van der Veen, Teun Koopman (leider), Jesper Simon, Emma Schoten, Kim van der Riet en Ruben Minkjan (leider). Foto: YEHS.
De leden van YEHS (vlnr): Marvin van der Veen, Teun Koopman (leider), Jesper Simon, Emma Schoten, Kim van der Riet en Ruben Minkjan (leider). Foto: YEHS. (Foto: YEHS)

YEHS autowasactie voor uitwisseling met Sarmaság

HELLENDOORN - Op uitnodiging van de jongeren van werkgroep Youth Exchange Hellendoorn Sarmaság komen dertien jongeren uit Sarmaság in Roemenië op zaterdag 21 juli naar Nijverdal voor een vakantieweek.

Om deze logeerweek mogelijk te maken houdt YEHS een autowasactie. Op vrijdag 6 juli wassen de jongeren tussen 14.00 en 19.00 uur auto's bij autobedrijf Bie Olthof in Hulsen. De auto wordt voor 7,50 euro weer blinkend schoon terwijl de eigenaar geniet van een kop koffie of thee.
Youth Exchange Hellendoorn Sarmaság is onderdeel van de protestante gemeente Hellendoorn/Kruidenwijk en bestaat op dit moment uit 4 enthousiaste jongeren en 2 leiders. Het diaconale doel van deze groep is vriendschappen aan te gaan waarbij de horizon van de jongeren wordt verbreed. Een trip naar Sarmaság of het organiseren van een logeerweek in Hellendoorn en Nijverdal met andere jongeren staat garant voor een onvergetelijk avontuur. Het brengt ook nieuwe vriendschappen en inzichten tot stand.
Iedereen tussen de 15 en 20 jaar die zin heeft in een onvergetelijk avontuur is hierbij welkom. Kijk op facebook.com/hellendoornsarmasag of kom langs bij de autowasactie..

Meer berichten