Foto:

Kledinginzamelin paardrijden gehandicapten

HELLENDOORN/NIJVERDAL - De Stichting Paardrijden Gehandicapten Oost, VPGO, zamelt van 4 tot en met 6 juli weer gebruikte kleding in. In Hellendoorn, Nijverdal, Haarle, Hulsen, Marle, Daarle en Daarlerveen worden enkele dagen voor de ophaaldag de inzamelzakken huis aan huis bezorgd.

Op de inzamelzak staat de dag vermeld waarop deze weer wordt opgehaald. Voor iedereen is dit bij uitstek de gelegenheid de kledingkasten op te ruimen. Alle bruikbare kleding kan in de zak, onder het motto 'met een goed gevulde zak steun ik het paardrijden voor gehandicapten'.
De VPGO zamelt landelijk kleding in. De opbrengst komt volledig ten goede aan het paardrijden voor gehandicapten. Bij de VPGO is de Stichting Paardrijden Gehandicapten 't Leijerweerd uit Enter aangesloten. Bij 't Leijerweerd rijden wekelijks een groot aantal gehandicapte ruiters en amazones uit de gemeente Hellendoorn. De stichting er dan ook op dat de inwoners van Hellendoorn massaal in hun kledingkast duiken.
Wie niet genoeg heeft aan één zak, kan een extra plastic (vuilnis-)zak gebruiken. Ook gebruikte schoenen die nog draagbaar zijn kunnen ingeleverd worden, per paar aan elkaar gebonden.
Als er zakken blijven staan, kan men bellen naar 06-13896767 of 0548-615513. Het hele jaar door kan gebruikte kleding afgegeven worden bij de manege aan de Wierdenseweg 31 of bij één van de inzameladressen. Zie hiervoor de website www.leijerweerd.nl

Meer berichten