Jongeren in de gemeente Hellendoorn kunnen hun mobiel deze zomer thuis laten. Jongerenwerk heeft een mooi programma.
Jongeren in de gemeente Hellendoorn kunnen hun mobiel deze zomer thuis laten. Jongerenwerk heeft een mooi programma. (Foto: )

In de zomer is er genoeg te doen voor jongeren

door De Welle

NIJVERDAL/HELLENDOORN - Net als voorgaande jaren houdt Jongerenwerk van Stichting De Welle dit jaar weer activiteiten in de zomervakantie. De activiteiten zijn voor jongeren vanaf 11 jaar, die wonen in de gemeente Hellendoorn. De zomeractiviteiten vinden plaats in de week van 22 juli tot en met 29 juli en in de week van 26 augustus tot en met 2 september.

Zondag 22 juli beginnen de zomeractiviteiten met een dropping. Dit is een gratis activiteit, waarvoor de jongeren om 22.00 uur aanwezig moeten zijn bij het jongerencentrum.

Klimbos

Dinsdag 24 juli kunnen jongeren hun angsten overwinnen in het klimbos bij de Wilgenweard. Deelnemen aan deze activiteit kost 2,50 euro. Donderdag 26 juli is speciaal voor de jongeren uit Marle. Zij kunnen een kijkje nemen achter de schermen bij een lokale ondernemer in Marle. De eigen bijdrage hiervoor is 1 euro.

Bioscoop en Stratego

Dinsdag 28 augustus houdt Jongerenwerk een barbecue gevolgd door een outdoor bioscoop bij het jongerencentrum Place2Be. Deelname aan deze avond kost 4 euro. Op woensdag 29 augustus kunnen de jongeren een spannende partij levend stratego spelen in het Doktersbos in Nijverdal. Hier kan iedereen gratis aan mee doen.

Naar Duitsland

Tot slot gaan ze donderdag 30 augustus met z'n allen naar Moviepark Germany. Hiervoor is de eigen bijdrage 12,50 euro en de deelnemers hebben hiervoor een geldig identiteitsbewijs nodig.

Strippenkaart

Via Jongerenwerk is een strippenkaart te koop voor 17,50 euro met toegang tot alle zomeractiviteiten. Dit levert een voordeel op van 2.50 euro, ten opzichte van wanneer alle activiteiten los betaald worden.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan rechtstreeks bij Jongerenwerk. Dit is mogelijk via 06-81791622, een DM naar @jwdewelle op Instagram of een persoonlijk bericht naar @jcplace2be op Facebook.

Meer berichten