Ouders Autisme Steunen Elkaar (OASE) samen aan de wandel. Foto: Evenmens.
Ouders Autisme Steunen Elkaar (OASE) samen aan de wandel. Foto: Evenmens. (Foto: EvenMens)

'Ouders Autisme Steunen Elkaar' wandelen samen

NIJVERDAL - OASE (Ouders Autisme Steunen Elkaar) brengt ouders van kinderen met autisme met elkaar in contact. Zij boort de bron van kennis en ervaring van ouders van kinderen met autisme aan. Samen wandelen biedt de ouders de mogelijkheid elkaar tips te geven en het levert nieuwe inzichten op.

Evenmens, informele zorg voor elkaar, houdt de wandelingen voor OASE. De eerstvolgende wandeling vindt plaats op vrijdag 29 juni en start vanaf de parkeerplaats van restaurant de Sallandse Berg, Grotestraat 285. De deelnemers verzamelen daar om 9.45 uur, waarna ze om 10.00 uur gaan wandelen. Tegen 11.00 uur is iedereen terug en kunnen zij verder in gesprek gaan onder het genot van een kop koffie of thee.

Ouder van kind met autisme
Als u ook ouder van een kind met autisme bent, kunt u zich aanmelden voor deze ontspannende wandeling bij Evenmens, informele zorg voor elkaar.
De volgende wandeling vindt plaats op 21 september vanaf dezelfde locatie op hetzelfde tijdstip. Aanmelden kan bij Herma Spoolder, medewerker OASE bij Evenmens, informele zorg voor elkaar. E-mail: hspoolder@evenmens.nl of via telefoonnummer 0548-638830.

Meer berichten