Foto: Vitalidad

Eerste editie van de Dieren Fair Nijverdal op 19 mei

door Vitalidad

NIJVERDAL -Dierenwelzijnscentrum Vitalidad, All About Cats en Hond Baas in Balans de allereerste editie van de Dieren Fair Nijverdal. De genoemde bedrijven zijn allemaal in Nijverdal gevestigd. De fair vindt plaats op zaterdag 19 mei van 11.00 tot en met 16.00 uur op het Henri Dunant Plein.

De Dieren Fair Nijverdal heeft inmiddels dertien standhouders met diverse kennisgebieden aan boord. Zo is er onder meer een gedragstherapeut voor honden en katten, een honden- en kattentrimster, een homeopaat voor dieren en een paardencoach aanwezig. Ook is een dierenfotograaf aanwezig die hele mooie foto's kan maken van honden. Tevens is er een hondenschool aanwezig.

"Het belooft een super leuk evenement te worden met heel veel informatie over de meest optimale verzorging van honden, katten en paarden," aldus een woordvoerder. "Iedereen die vragen wil stellen aan deskundigen op het gebied van onder meer gedrag, gezondheid, voeding en vachtverzorging van hun dier kan hier terecht."De toegang is gratis.

Potentiële en geïnteresseerde standhouders kunnen zich nog melden via info@vitalidad.nl.

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten