Foto: De Welle

Gezocht: vrijwilligers voor het Shantyfestival

door HellendoornDoet!

HELLENDOORN -  Shantykoor de Regghesanghers houdt op zaterdag 26 mei een Shantyfestival in het centrum van Nijverdal.

De duizenden bezoekers genieten in stilte met een hapje en drankje van de gezellige sfeer, maar veelal wordt er uit volle borst meegezongen en gedanst door het aanwezige publiek. Stoere zeemansliederen klinken over de Meijboomstraat, Grotestraat en het Keizerserf. De mannen en vrouwen zingen over storm, averij en liefdesver­driet op de grote zeeën. Op verschillende podia zullen bij toerbeurt een aantal shantykoren uit Duitsland en Nederland optreden. Ook wordt er een biertent en enkele marktkramen geplaatst, waaromheen een terras wordt gebouwd. Extra handen zijn meer dan welkom om te helpen bij het opbouwen van podia, koren te begeleiden naar diverse plekken in het centrum. Je helpt eenmalig een dag mee van 9.00 tot 18.30 uur. Wie wil helpen om dit evenement tot een succes te maken? Meer info staat op de website.

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk! Wie kan bij ons terecht? Potentiële vrijwilligers, organisaties die vrijwilligers zoeken en cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, klusjes, boodschappen, administratie en ritten Mooi Meegenomen).

Openingstijden: maandag- tot en met donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.
Constantijnstraat 32a (achterzijde Huis voor Cultuur en Bestuur), 0548-638800,hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl, www.hellendoorndoet.nl. HellendoornDoet! is onderdeel van Stichting De Welle.

Meer berichten