Deze keer wordt een nog uitgebreider programma aangeboden tijdens de Oldtimermeeting. Foto: Carlo ter Ellen / Tubantia.
Deze keer wordt een nog uitgebreider programma aangeboden tijdens de Oldtimermeeting. Foto: Carlo ter Ellen / Tubantia. (Foto: Carlo ter Ellen / Tubantia (Datum foto: 18-04-2015))

Vergapen aan mooie oldtimers

NIJVERDAL - Liefhebbers van klassieke auto's kunnen op zondag 3 juni hun hart halen ophalen bij de grootste Oldtimermeeting van Oost-Nederland. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen zij zich vergapen aan auto's van weleer in het centrum van Nijverdal. 

"In navolging van de edities in 2016 en 2017 mag dit evenement niet ontbreken op de kalender van winkeliersvereniging Op naar Nijverdal," vertelt een woordvoerder. "Een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto's te zien." In samenwerking met Automobiel sport vereniging Hellendoorn (ASVH) wordt een nog uitgebreider programma geboden. Met honderden deelnemers en duizenden bezoekers is de Oldtimermeeting uitgegroeid naar een populair evenement met deelnemers uit het hele land en bezoekers uit de wijde regio. Dit jaar is een nog groter aanbod van de classic cars te bewonderen. Ook zullen wederom Oldtimer Trucks en klassieke brommers/motoren geshowd worden door hun trotse bezitters en presenteren een aantal lokale autobedrijven hun 'jongtimers'. Nieuw is de onderdelenmarkt, die zijn plek krijgt op het grote marktplein dat ruimte biedt aan handelaren van zowel auto, truck als brommer- en motoronderdelen. Er is een programma voor jong en oud, waarbij klassieke auto's centraal staan. Kinderattracties, straatmuzikanten, artiesten en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor gezelligheid en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend.

Bezitters van een mooie klassieker kunnen voor deelname informeren via info@asvhklassiek.nl Informatie en opgave onderdelenmarkt via info@opnaarnijverdal.nl.

Meer berichten