De openingshandeling werd gedaan door de vijfjarige Twan.
De openingshandeling werd gedaan door de vijfjarige Twan. (Foto: Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld.)

Natuurcamping luidt nieuwe seizoen feestelijk in

HELLENDOORN - Onder toeziend oog van de eerste gasten, de noabers en andere genodigden is onlangs feestelijk het nieuwe seizoen ingeluid van Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld.

De camping die 50 jaar geleden gestart is onder de naam Kennedypark, is dit jaar overgenomen door nieuwe eigenaren. Groenenberg: "Na beiden 25 jaar werkzaam te zijn geweest in het basisonderwijs waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Die hebben we hier op deze prachtige plek in Hellendoorn gevonden."

Eén van de jongst aanwezige gasten, Twan een 5-jarige noaber, heeft met een druk op de knop de slagboom geopend. Daardoor kwamen er kleurige slingers omhoog. De vele gasten konden, nadat ze onder de versierde slagboom doorgelopen waren, verder genieten op het zonnige terras van boerderij 'Onder de Eik', waar een drankje en een hapje geserveerd werden.

Groenenberg: "We hopen de komende jaren naast veel gasten op de camping ook vele fietsers en wandelaars te kunnen verwelkomen in onze boerderij, waar we naast verse koffie en zelfgebakken appeltaart ook een aantal heerlijke huisgemaakte gerechten serveren."

De beide campings en boerderij zijn het hele seizoen geopend tot en met 31 oktober.

Meer berichten