Sjors van der Panne werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de The Voice. Foto: Noah Valentyn.
Sjors van der Panne werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de The Voice. Foto: Noah Valentyn. (Foto: Noah Valentyn)

Avond met prachtige chansons en luisterliedjes

NIJVERDAL - Sjors van der Panne geeft samen met zijn muzikanten op vrijdag 13 april om 20.15 uur een concert in het ZINiN Theater. "Deze finalist van The Voice of Holland 2014 trakteert het publiek met de mooiste liedjes van zijn helden, zoals Jacques Brel, De Dijk en Frank Boeijen. Maar ook zijn eigen werk komt aan bod," aldus een woordvoerder.

Van der Panne zette het Franse chanson opnieuw op de kaart in Nederland met zijn performance in The Voice of Holland. Hij werd tweede in de finale en is inmiddels een veelgevraagd artiest. Het wordt een avond met oude en nieuwe nummers en gaat van Lennart Nijgh tot Brel en van Liesbeth List tot Claudia de Breij.

"Onlangs stond Sjors van der Panne in een uitverkocht concertgebouw en één van zijn grootste fans hing aan zijn lippen: Liesbeth List," vertelt de woordvoerder. "Lyrisch is ze over hem: 'Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél'. Sinds hij tweede werd in de finale van The Voice of Holland, is hij bij het grote publiek bekend."
Tijdens het televisieprogramma 'Tijd voor Max' in januari van dit jaar bracht hij een ode aan Prinses Beatrix met zijn band. Maar hij timmert al jaren aan de weg en bracht diverse albums uit. Zijn single 'Zeg me dat het niet zo is', een cover van de grote Frank Boeijen-hit, kwam in 2014 in de Top 40 terecht op een negentiende plaats.

Reserveren

Kaarten kosten 19,50 euro. Deze zijn te bestellen via de website of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-62 44 89.

zinin.com

Meer berichten