Foto: Missionaris Jongerenwerk Hellendoorn-Nijverdal
Foto: Missionaris Jongerenwerk Hellendoorn-Nijverdal (Foto: Missionaris Jongerenwerk Hellendoorn-Nijverdal)

Jongeren reizen af naar Ghana om te helpen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Missionair Jongerenwerk Hellendoorn-Nijverdal, werkt met 23 jongeren en begeleiders aan een World Servants project in Namasim Ghana. Halverwege juli zullen zij naar Ghana vertrekken om mee te bouwen aan lerarenwoningen bij de school in Namasim.

Deze woningen zijn van groot belang voor de lokale bevolking. Het biedt leraren de gelegenheid zich te vestigen en hierdoor is het onderwijs aan de kinderen in deze gemeenschap gewaarborgd. De jongeren zijn al een tijdje bezig met acties om de financiering van dit project rond te krijgen. Op zaterdag 14 april is er een concert met Christelijke band Root7 waarin de muziek van de Amerikaanse worshipband Jesus Culture centraal zal staan. Speciaal voor deze optredens is de band uitgebreid van vier naar zes muzikanten. Thema is 'The Sound of Freedom'. De entree bedraagt 7,50 euro. Hiermee wordt het World Servants-project gesteund. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de jongeren die aan dit project deelnemen en de aangesloten kerken of via voorverkoopadressen Bakkerij Nieuwenhuis in Nijverdal, Konijnenbelt Fietsplezier in Hulsen en DA Hellendoorn. Het concert begint om 20.00 uur in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7a. Van 10.00 tot 16.00 uur is er op 14 april een actiedag met verschillende goederen en diensten bij deze locatie.

Voorafgaand aan dit concert is er 14 april een aktiedag, waarbij in en naast het centrum verschillende goederen en diensten worden aangeboden. Laat deze dag tevens uw auto wassen door onze jongeren. Zij zijn van 10.00 – 16.30 uur op de parkeerplaats achter Het Centrum aan de Constantijnstraat. Uw bijdrage aan deze autowasaktie komt ook direct ten goede aan dit bijzondere project

Meer berichten