Foto: Fysion

Mooie resultaten voor G.V. Fysion in de finale

door Fysion Nijverdal

ENSCHEDE/NIJVERDAL -  De beste turnsters uit de vijfde divisie streden op zaterdag hun finalewedstrijd. Met maar liefst zestien turnsters was G.V. Fysion Nijverdal de best vertegenwoordigde vereniging op deze wedstrijd.

Maar veertig procent van alle turnsters op dit niveau mag uiteindelijk in de finale turnen, het is dus al een hele prestatie dat deze turnsters afgelopen zaterdag in actie mochten komen. Tijdens de wedstrijd hebben de turnsters van de B-selectie veel mooie oefeningen laten zien. Hier en daar ging ook wel iets wat minder, maar dat hoort nu eenmaal bij de turnsport.

De turnsters hebben gestraald en mogen erg tevreden zijn met de resultaten.

Daniek Vliek (junior, 2003) maakte deze wedstrijd extra speciaal, ze had een hele goede wedstrijd en mocht heel verdiend een bronzen medaille meenemen naar Nijverdal. De trainsters kijken terug op een geslaagde wedstrijd en een goed wedstrijdseizoen.

De turnsters gaan nu bezig met nieuwe oefeningen en nieuwe onderdelen als voorbereiding op het volgende turnseizoen.

Uitslagen
Bij de eerste wedstrijd voor pupil 1 (2008) werd Eva Blankhorst negende, Mandy OIdeboer vijftiende, Malou Blaauwgeers zeventiende, Wieke Hobert tweeëntwintigste en Tess Poelakker drieëntwintigste. Bij de tweede wedstrijd mochten de instappers (2009) meedoen. Lynn Rekers veroverde de 22ste plaats en Christy Nijenkamp de 30ste plaats. Lisa Dijkgraaf en Nathalie van Dijk van jeugd 2 (2005) behaalden de 20ste en 21ste plek.

De junioren (2003 en 2004) Jasmijn Stokvis, Julia Koldewé en Indy Pronk werden respectievelijk vijfde, zeventiende en vijfentwintigste. Indy Oldersma van Jeugd 1 (2006) werd 27ste in de vierde wedstrijd. De senioren (2002 en ouder) Anouk Pronk en Alanis Mars werden uiteindelijk vierde en veertiende.

Meer berichten