Marjolein, Milan en Marleen op het podium. Eigen foto.
Marjolein, Milan en Marleen op het podium. Eigen foto. (Foto: Hertruiters)

Succesvol in-outdoor dressuurconcours Hertruiters

door de Hertruiters

HELLENDOORN - Bij PSV Hertruiters werd afgelopen weekend een in-outdoor dressuurwedstrijd gehouden. De eerste proef werd in de nieuwe wedstrijdhal gereden en de tweede proef buiten op het gras. Een mooie manier om de paarden te laten wennen aan het nieuwe outdoor seizoen dat van april tot en met september loopt.

Het weer werkte fantastisch mee zodat het zowel voor ruiter als paard een genot was om buiten in de ring hun proef te kunnen laten zien.

Er waren weer veel successen voor leden van PSV Hertruiters: Frank Hosmar domineerde in de klasse Z1 met zijn paard Guetta. Hij werd twee keer eerste met 232 en 227,5 punten. Milou Ekkel behaalde met Uvonia in de Z1 een tweede en een derde prijs met 217 en 212 punten. In de klasse B had Milan Elshof met zijn paard Iris succes: hij behaalde een eerste en een tweede prijs met 207 en 199 punten. Marjolein Toeters had ook een eerste en een tweede prijs met haar paard Zaire met 200,5 en 202,5 punten. Marleen Haarkamp eiste in deze klasse met haar paard Hendry de derde prijs op met 202 punten. In de klasse L2 scoorde Isolde Asbroek met haar paard Dalentine een eerste en een tweede prijs met 213.5 en 205 punten. Frank Hosmar kwam in deze klasse aan de start met Hernandez de Baian en behaalde een tweede en een derde prijs met 205 en 207 punten.

Meer berichten