Jubilarissen bij Oald Heldern De Noaberschop

Stichting Oald Heldern De Noaberschop heeft tijdens de vrijwilligersochtend drie vrijwilligers in het zonnetje gezet, omdat ze al 12,5 jaar actief zijn voor de gemeenschap. Met een bloemetje werden zij bedankt voor hun inzet.

Hellendoorn - Het gaat om Adrie Kloosterman (niet op de foto), Johan Kloosterman en Jan Roelofs. Jarenlang hebben zij als gids gewerkt in museum Erve Hofman en hun bijdrage geleverd aan het Dagje Hellendoorn. Johan en Jan wisten nog smakelijke anekdotes te vertellen uit hun tijd als gids.

Als er mensen zijn die gids willen worden, kunnen ze zich melden via info@oaldheldern.nl. Als aspirant-gids word je intensief opgeleid en begeleid door ervaren gidsen.

Oald Heldern De Noaberschop is dd erfgoedinstelling voor de gemeente Hellendoorn en een regionaal streekdrachtenmuseum. De organisatie exploiteert het museum Erve Hofman, onderhoudt een depot met duizenden historische voorwerpen en kledingstukken, houdt diverse traditionele activiteiten en beheert een groot lokaal historisch archief.

Meer berichten